Styled Bridal Shoot | Wild, Feminine & Elegant

Tiedättekö että näistä kuvauksista on tehnyt jo pidemmän aikaa mieli julkaista kuvasatoa. Siihen oli kuitenkin pienenä hidasteena brittiläisen Love My Dress -sivuston julkaisu, sillä tämä yli puolen miljoonan facebooktykkääjän sivusto julkaisi reilu viikko sitten kuvauksistamme setin.
Kuvaukset järjestettiin lokakuun alussa aivan loistavan tiimin kanssa. Settiä pitkälti suunniteltiin koko porukalla, mutta itse pääpiruina olivat idearikkaat Satu ja Saara. Oli myös mukava tavata Tampereen kollega Petra Veikkola kasvotusten. Aiemmin olen parit vastaavat kuvaukset kuvannut yksin, mutta mielestäni oli loistava ajatus ottaa paikalle myös toinen kuvaaja. Todella upeaa settiä tuli Petralta ja Petran kuvia onkin julkaistu jo tosi monessa kansainvälisessä hääblogissa/-sivustolla. Näistä kuvauksista voisi jo kirjoittaa pidemmänkin tarinan, mutta ehkä nuo kuvat kertovat kuitenkin enemmän. 

Kuvien jälkeen linkattuna löytyy myös tyylikäs video kuvauksista, kannattaa kurkata! 
Niin ja meinasi oikein unohtua, että kuulin vielä yksi tämän vuoden kuvattavista morsiamista tulee menemään naimisiin puvussa, mikä oli kuvauksissa mukana. Tästä varmasti lisää vielä myöhemmin!

Alla vielä tämä mahtava porukka, jonka kanssa oli ilo työskennellä. Tekisi mieli kiittää jokaista erikseen omasta panostuksestaan. Erittäin ISO kiitos kaikille!

Video: Rabbit Visuals
Puvut: Pukuni
Hiuskoristeet: AINO
Kakut: Gaggui
Paperituotteet: Makea Design  
Kukat: Kukka Fiori
Sormukset: AITO Kultasepänverstas
Stailaus: AINO / Satu & Pukuni / Saara
Meikit: Mona's Daily Style
Hiukset: Hanna Julku
Mallit: Mirka & Wilma, Modelpoint