Radiohaastattelu Auran Aalloilla

Heipat!

Alkuvuosi on ollut melkoista härdelliä, varsinkin sähköpostien kanssa. Huomaa selvästi, että erityisesti tänä vuonna häitään juhlivat parit ovat aktivoituneet. Tammikuussa tarjouspyyntöjä tuli lähes päivittäin. On siellä ollut liikkeellä myös vuoden 2017 pareja. Kaikenlaisia häämessuja on myös ollut ja siihen liittyen erilaiset mediatalotkin ovat tehneet hääaiheisia juttuja. Muun muassa Turun Sanomissa oli hääliite 26.1.2016 ja siitä onkin alla yksi kuva. Turun Sanomat haastattelivat muutamaa paikallista hääkuvaajaa ja kyselivät aiheesta 'Kuvauspaikat Turussa'. Onnekseni omia kuvia löytyi keskeltä aukeamaa pari kappaletta ja toki myös jutussa kerroin omia näkemyksiäni hääkuvauksesta. 

Hääliitteen ilmestyttyä myös Auran Aalloilta (Turun paikallisradio) kysyivät haastatteluun. Vajaa kymmenminuuttinen haastattelu löytyy tämän postauksen lopusta, joten siitä vapaasti vaan kuuntelemaan. Toimittaja oli lähinnä yllättynyt siitä, että kuinka aikaisin saa olla liikkeellä kuvaajaa metsästäessä ja juttelimme mm. filmikuvauksesta. Mukava kokemus, vaikka itse haastatteluhetki menikin aika nopeasti.
Tästä on hyvä jatkaa tätä vuotta, on tulossa erittäin siistejä juttuja ja myös vuodelle 2017. Kerron varmasti näistä vielä myöhemmin lisää.

Radiohaastattelu: