Kiu & Jacky | Hääkuvaus Kuusisto | Valokuvaaja Turku

Week a ago I got honor to capture pre wedding photos for Kiu and Jacky. They came all the way from Hong Kong to spend a few days in Finland. They are just going to get married in their home country later this year and now was time to take some photos during their trip.

We spend a couple of hours exploring the surroundings of Turku and I had planned a few specific locations for our photoshoot. We were pretty lucky to have that kind of summer evening and Turku totally showed it´s best on that Tuesday.

All the best for Kiu and Jacky and hopefully we'll meet again at some point! Have a great wedding and you´re always very welcome to Finland!

 

 

Viikko sitten vietin mukavan illan hongkongilaisparin,  Kiun ja Jackyn kanssa. He olivat saapuneet Suomeen muutaman päivän visiitille ja halusivat sitten reissultansa muistoksi hääkuvia, vaikka heidän varsinainen hääpäivä on vasta myöhemmin tänä vuonna.

Turun ympäristö valikoitui kuvausmiljööksi ja muutaman tutun paikan olin etukäteen miettinyt kuvaavani. Toki onnekkaita olimme siinä mielessä, että kyseinen tiistai-ilta oli tosi kaunis ja saimme todellakin nauttia Turun kauniista maisemista upeassa ilta-auringossa.

Kaikkea hyvää Kiulle ja Jackylle jatkoon ja eihän sitä tiedä vaikka joskus tulevaisuudessa vielä törmäisimme. Hyviä häitä mantereen toiselle puolelle ja he ovat kyllä jatkossakin lämpimästi tervetulleita Suomeen!