Anna + Matias | Valokuvaaja Naantali | Pariskuntakuvaus Turku

Viime syyskuussa Anna ja Matias juhlivat häitään Turussa, mutta valitettavasti olin varattuna jo koko päivän dokumentaariseen hääkuvaukseen kun he kysyivät mahdollisuutta kuvata heidän päivänsä. Sattumalta kuitenkin häitä edeltävänä iltana, sain kunnian olla mukana kuvaamassa yhdessä kuvaajakollegan Slawomir Urbanin kanssa Annan ja Matiaksen pariskuntakuvia Naantalissa. Ilta oli todella kaunis ja Naantalin kauniit maisemat sekä rakennukset täydensivät sitä. Vaikka Annan ja Matiaksen hääpäivään oli alle vuorokausi aikaa, olivat he todella rentoutuneita ja pariskuntakuvaus Naantalissa sujui varsin mutkattomasti. Kyllä tässä talven keskellä kaipaa pikkuhiljaa jo näitä kauniita kesä-/syysiltoja ja tuota kuvissakin näkyvää ilta-aurinkoa.