Vuosi 2015!

Kertakaikkisen hieno vuosi takana. Aivan mahtavien ihmisten kanssa sain taas työskennellä, oli sitten kyse asiakkaista, yhteistyökumppaneista, kollegoista tai ihan kenestä vaan. Rakastan tätä ammattia, sillä tässä saa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja kuten sanon aina kaikille, asiakaspalveluammattihan tämä valokuvaus on lähes 100-prosenttisesti. Tarkempia lukuja vuoden 2015 kuvauksista ajattelin vielä kaivella, kuten otettujen kuvien määrät ja datat, mutta äkkiseltään laskin, että hääpareja tuli kuvattua 32 vuonna 2015. Siihen päälle kaikki muut kuvaukset, niin kertyyhän siinä väkisinkin materiaalia.
Alla kuitenkin lyhyt videokooste, painottuen häihin, kihla- ja pariskuntakuviin.
Eiköhän tehdä vuodesta 2016 vielä hienompi! Mukavaa alkanutta vuotta kaikille, muistakaa halata ja välittää toisistanne!