Sanni + Oskari | Kihlakuvaus Turku | Engagement photo shoot

Sanni ja Oskari saivat tuttaviltaan lahjakortin kihlajaiskuvaukseen parisen viikkoa sitten tapahtuneen kihlauksen kunniaksi. Sovittiin kuvaus maanantai-illaksi säävarauksella. Noh, säät suosivat meitä varsin kivasti, vaikka kuvausten aluksi pukkasikin aivan pienen pisarakuuron meidän niskaan, mutta sen jälkeen luonnon värit olivat entistä paremmat valitsemissamme maisemissa. Myös se kuuluisa ja kaunis ilta-aurinko näyttäytyi meille ja saatiin kuvaukset hoidettua kunnialla loppuun.

Kovin lämmin ei enää kahdeksan aikaan ollut ja kameran takanakin alkoi sormia paleltaa. Kuvista kuitenkin näkyy tämän ihanan parin läheisyys ja lämpö. Sanni ja Oskari, te olette luodut toisillenne ja yhdessä olette luotuja kameran eteen. Toivottavasti näemme samoissa merkeissä vielä myöhemminkin ;)

Jere