Toistamiseen tunnustusta kansainvälisessä hääkuvakilpailussa | Wedisson Award | Wedding Photographer Finland

Ohhoh!
Kyse on siis Wedisson.com:n järjestämästä kuukausittaisesta kansainvälisestä hääkuvakilpailusta, johon osallistuu joka kuukausi tuhansia kuvia ympäri maailmaa.
Tämän kuun voittajat julkaisiin hetki sitten (ti 5.8.2015 klo 22 Suomen aikaa) ja joukossa komeilee yksi ottamani kuva. Osallistuin siis kyseiseen kilpailuun toistamiseen ja kuva sattui miellyttämään tuomaristoa. Viime kuussa minut palkittiin tällaisesta kuvasta <- CLICK
Tämän kuun osalta palkinto tuli alla näkyvällä kuvalla. Näköjään hyvin osunut raatiin nämä kuvat morsiamista. Tämä tuoreempi voittajakuva on Rikun ja Essin häistä heinäkuun puolesta välistä ja kerrassaan mahtavia häitä juhlittiin silloin Kakskerrassa.
Toivotaan että jatkossakin osuu kohdalle!