Sarjavoitto Vuoden Hääkuva 2015 -kilpailussa!

Joko kuulitte muuten huippu-uutisen? Voitin Vuoden Hääkuva 2015 -kilpailussa studiosarjan! Kyllä, studiosarjan. Kuvasin yhden tuoreen hääparin studiossa viime vuonna ja heti nappasi kiinni. Kilpailuun osallistui hurjat 521 hääkuvaa ja seuraavissa sarjoissa kilpailtiin:

- Miljööhääkuva 2015
- Studiohääkuva 2015
- Vuoden Morsian 2015
- Dokumentaarinen hääkuva 2015
- Vuoden Hääkuva 2015

Kilpailu oli jaettu neljään sarjaan, jotka olivat miljööhääkuva, studiohääkuva, dokumentaarinen hääkuva ja vuoden morsian -kuva. Kustakin sarjasta valittiin sarjavoittaja ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa. Sarjojen voittajien joukosta valittiin kokonaiskilpailun voittaja. Sijoittuneiden kuvien joukosta yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan Häät.fissä.

Muistakaa käydä äänestämässä, 26.2.2015 saakka on aikaa:
Äänestä täällä

Olen erittäin otettu tästä studiosarjan voitosta, vaikka se ei ehkä suoranaisesti olekaan sitä omaa vahvinta aluetta. Hyvältä se silti tuntuu!
Onnea myös muille voittajille!

Studiohääkuva 2015 (klikkaamalla suuremmaksi):