Haastattelu Looks Like Film -sivustolla

Meikä on kyllä ällikällä lyöty edelleen. Noin kuukausi sitten ottivat yhteyttä Looks Like Film -sivustolta ja kysyivät jos suostuisin heidän 10 Questions -haastatteluun. Eka mietin, että tämä on varmaan joku läppä, mutta ei. Heittivät sieltä kysymyspatteriston tulemaan ja sanoivat, jos kaivaisin parikymmentä kuvaa haastattelun oheen. Voin kertoa, että satojen tuhansien kuvien joukosta niiden parinkymmenen kuvan etsiminen ei oo mikään pala kakkua. No setin sain raavittua kasaan ja samoin vastauksen kysymyksiin.
Se mikä tästä tekee itselle todella suuren asian, on että aiemmin haastatelluista kuvaajista löytyy niin kovia tekijöitä että huh huh. Sieltä löytyvät mm. Ben Sasso, The Kitcheners, Sean Flanigan, Mark Pacura, Petar Jurica ja monia muita. Näillä tyypeillä on facebookissakin kymmeniä tuhansia tykkääjiä, huh!
Sieltä löytyy tosiaan n.20 kuvan setti ja voin taata, että ette ole aiemmin nähnyt edes osaa niistä. Joten käykää lukemassa haastis ja tsekkaamassa kuvat!
Aiemmin ei ole suomalaisia vielä tässä 10Q-osiossa näkynyt, joten on suuri kunnia saada olla eka! :)

Juttu on tänään 28.10.2015 julkaistu ja löytyy TÄÄLTÄ!