Morsiuspukukuvaus / Pukuni

Elokuussa puhelin soi ja minua pyydettiin ikuistamaan stillikuvat erään tv-mainoskuvausten ohessa. En hetkeäkään epäröinyt lähteväni mukaan, sillä kuvauksiin oli kerätty aivan loistava tiimi purkittamaan mainos.

Vietimme syyskuisen sunnuntaipäivän Turun Radisson Blu Marina Palacessa kuvatessa ensin valmisteluja ja Ruissalon Saaronniemessä kuvatessa varsinaisen tv-mainoksen. Pukuni:n Saara organisoi kuvaukset todella ammattimaisesti ja minulle ei jäänyt muuta tehtävää kuin ikuistaa kaunis pari ja popsia Saaran tekemiä herkullisia tortilloja. 

Alempana kuvakooste kyseisin päivän otoksista.

Morsiamen puku - Pukuni
Sulhasen puku ja kengät - Pukuvuokraamo Sanelma
Morsiamen kengät - Fiancée
Kampaus, meikki ja korut - Ninka
Kimppu ja viehe - Kukka Fiori
Mallit - Mirka (Modelpoint) ja Topias
Videokuvaus - VideoTimo
Kuvat - JS Disain