Hinnat

 
Icon.jpg
 
Kihlakuvaus // Kihlajaiskuvaus // Pariskuntakuvaus

Kihlakuvaukset ovat aivan loistava mahdollisuus tulevan hääparin tutustua minuun ja toisin päin. Kuten alla Hääkuvaus-osion alla mainitsenkin, on tärkeää että opimme tuntemaan toisemme mahdollisimman hyvin ja näin kuvista saadaan paras mahdollinen irti. Useasti hääkuvauspakettiin parit kysyvätkin kihlakuvausta tai Save the date-kuvausta lisäksi, esimerkiksi kutsukorttejaan varten.

Pariskuntakuvaus on mielestäni sellainen kuvaus, mihin ihmisten tulisi ehdottomasti panostaa enemmän. Ei olisi pahitteeksi hommata puolisolleen (ja itselleen) vaikkapa hääpäivän vuosipäivälahjaksi sellainen. Kuvaus voidaan järjestää esimerkiksi piknikin yhteyteen. Muutenkin pariskuntakuvaus on luonteeltaan rento ja kiva kokemus, missä kuvattavat pääsevät nauttimaan toistensa seurasta. Minä sitten siinä ohessa valokuvailen kivat kuvat muistoksi hetkistä. Kuvaustapaani ei kuulu niinkään kuvata sellaisia perinteisiä pönötys- ja poseerauskuvia. Yhdessä parin kanssa mietitään sitten kiva lokaatio kuvaukselle. Käytän kuvauksissani pääasiassa ainoastaan vallitsevaa luonnonvaloa, jotta kuvista välittyy parhaalla mahdollisella tavalla parin kokema tunnelma. Olen erittäin halukas kuulemaan teidän ideoistanne ja ajatuksistanne!

Mikäli varaatte kihlakuvauksen varatessanne hääpäivän kuvausta, saadaan varmasti teille hyvä paketti aikaiseksi!

Hinta alkaen 340,00€
 

 
 
Hääkuvaus // Dokumentaarinen hääkuvaus
 
 

Suosittelen aina hääpareja harkitsemaan koko päivän kattavaa dokumentaarista häävalokuvausta, siis ihan valmisteluista valomerkkiin tai ainakin kimpun- ja sukkanauhanheittoihin. En sen takia, että paketti olisi se kaikkein arvokkain hinnaltaan, vaan sen takia, että hääparille jäisi päivästä parhaat muistot kuvina. Olen useaan otteeseen viettänyt aivan loistavia aamupalahetkiä itse juhlaparin sekä kaasojen ja bestmanien kanssa hääpäivän aamuna kun ollaan kuvattu valmistautumista. Muutamaan otteeseen olen päässyt nauttimaan myös hääparin vanhempien seurasta ja meillä on ollut niin hauskaa, että aamukahvitkin ovat menneet välillä väärään kurkkuun.

On myös ehdottoman tärkeää, että opin tuntemaan hääparin mahdollisimman hyvin ja se näkyy sitten myös kuvien lopputuloksessa. Aamusta asti kun ollaan yhdessä, pystymme jo ystävien lailla juhlistamaan häitä ja monesti tuntuukin, että olen vain yksi vieras muiden joukossa. Ainoana erona on toki se, että minulla on koko ajan kamera kädessä. Useasti parin kanssa ollaankin tehty hyvä paketti kihla- ja hääkuvauksesta, jolloin olen saanut ensimmäisen kosketuksen hääpariin jo jopa paria vuotta aiemmin mitä häät ovat. Totta kai pyritään aina ennen häitä järjestämään joka tapauksessa parin kanssa tapaaminen joko kasvotusten tai sitten pitkänmatkalaisten kanssa ollaan pidetty Skypepalaveri tai jopa ihan klassinen puhelinpalaveri.

Sesonkina kuvaankin pääasiassa pidempiä settejä (n.8-13h), mutta sesongin ulkopuolella (marraskuusta maaliskuuhun) olen tehnyt myös lyhyempiä hääpäivän kuvauksia, kuten potretit + vihkiminen.

Tuoreelle avioparille hääpäivästä jää muistoksi yhden uuden ystävän lisäksi valokuvat digitaalisessa muodossa, mitkä toimitetaan USB-tikulla viimeistään n.kolmen viikon päästä hääpäivästä. Lisäksi kuvien toimituksen yhteydessä rakennan vierasgallerian nettiin nähtäväksi häävieraita varten ja mikäs sen näppärämpää kuin painattaa vaikka kiitoskortin kääntöpuolelle linkki kuvagalleriaan. Kaikkiin kuviin pari saa vapaat teettämisoikeudet ja kuvat toimitetaan sekä someystävällisinä matalan resoluution kuvina sekä kuvatuotteisiin soveltuvina korkean resoluution kuvina. Kuvia hääparille n.8h setistä jää useita satoja kuvia ja pisimpien settien kuvamäärä liikkuu siellä tuhannen kuvan paikkeilla.

Dokumentaarinen hääkuvaus alkaen 2080,00€
Mikäli olette järjestämässä häitänne ulkomailla, kysykää ihmeessä lisää niin neuvotellaan hyvä setti teille!
Hääkuvauksen varaaminen

Mikäli haluatte minut kuvaamaan hääpäivänne, tehdään hääkuvauksesta sopimus varaushetkellä ja laskutan varausmaksuna 20% kokonaissummasta, mikä sitten vähennetään loppulaskun yhteydessä.
Kertokaa tarinanne ottaessanne yhteyttä minuun, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva paketti. Jään innolla odottamaan yhteydenottoanne!

 
 

 
Children&Family.jpg
 
Lapsikuvaus // Perhekuvaus

Kuinka monta kertaa olen kuullutkaan kotona poikani huutavan: ”Eiiiii!!!” kun kaivan kamerani esille ja yritän hänestä ottaa kuvia. Kotona meillä on hiukan yli kolmen vuoden ikäinen poika ja kohta yksivuotias tyttö, joten lasten kanssa olen tottunut olemaan tekemisissä. Useasti olen huomannut, että kun on uusi tuttavuus, ”kuvaajasetä”, niin lapset ehkä sopivasti jännittävät kuvausta ja suostuvatkin sitten olemaan kuvattavana. Lähes joka kerta kuvausten jälkeen kuulen vanhemmilta palautteen kuinka täpinöissään lapset ovat olleet vielä kotonakin ja kuinka kivaa heillä oli olla kameran edessä.

Lapsia ja perheitä kuvatessa pätee sama asia kuvauslokaation suhteen kuin hääkuvauksessakin, eli pyrin kuvaamaan ulkosalla erilaisissa ympäristöissä luonnonvaloa hyväksikäyttäen. Loistavan kuvausmijöön tarjoavat erilaiset puistot, kauniit rantamaisemat kallioineen tai jopa karummat kaupunkikohteet. Pääasia että lapset viihtyy ja kuvauksissa on kivaa. Suurempaa rekvisiittaa ei tarvitse kuvauksiin yleensä tuoda, vaan riittää kun on vähän vilttiä mukana ja ehkä jokin suosikkilelu mihin voi sitten tarvittaessa turvautua. On kyllä ollut mahtavia lelujakin mukana, kuten päällimmäisenä mielessä on isovanhempien ajalta oleva vanha kolmipyöräinen.

Mukavia lapsi- ja perhekuvauksia ollaan vietetty, vaikka hikipäässä vanhempien kanssa joudutaankin säätämään kuvattavan/kuvattavien ympärillä. Voidaan myös yhdessä miettiä kivoja kuvauspaikkoja, kun aletaan suunnittelemaan kuvausta.

Hinta alkaen 340,00€
 

 
 
Yrityskuvaus // Henkilöstökuvaus

Tuote-, henkilöstö- ja toimitilakuvat voidaan suorittaa tilanteesta riippuen joko studiossa tai yhteisesti sovitussa paikassa. Liikkuva valokalusto voidaan myös tuoda paikanpäälle tilaajan toimipisteeseen, missä voidaan suorittaa esim. tuotekuvaukset.

 

*Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkat Turusta 25km säteellä.