Annina + Antti | Kihlakuvaus Turku | Engagement photography

Pidemmittä puheitta, päästetään itse kuvattavat ääneen kun niin mukavasti kuvauksista kirjoittivat mulle:

"Kihlakuvien ottaminen oli meille itsesäänselvyys ja ensimmäisiä asioita, jonka varasimme heti kihlautumisen jälkeen. Halusimme ammattikuvaajan ottamat kuvat muistoksi tästä ainutlaatuisesta ajasta, johon liittyy paljon odotusta, intoa ja lämpöä ennen tulevia häitä. Jere oli kuvaajaksi selvä valinta alusta lähtien. Olin nähnyt hänen kuviaan useaan otteeseen ja ihastunut niihin saman tien. Kuvat eivät näyttäneet lainkaan tavallisilta pönötyskuvilta vaan niistä välittyi aitoja tunteita, tilanteita ja tarinoita. Aloin ajatella, että ihminen voi näyttää parhaimmaltaan silloin kun hän ei tiedä edes olevansa kuvaamisen kohteena. Kihlauduimme loppuvuodesta, joten halusimme kuvistakin talviset saman vuodenajan mukaan. Kauniin lumista talvipäivää saimme hetken odotella, mutta viimein se osui kohdalle. Yhteydenpito ja aikataulusta sopiminen oli helppoa ja joustavaa. Itse kuvauspäivänä meillä oli kaikilla niin hauska pari tuntinen ja oli mukavaa viimein nähdä kasvotusten! Jere ehdotti mitä parhainta kuvauspaikkaa Ruissalossa ja siellä meitä odotti puhtaanvalkeat hanget ja lumesta notkuvat puut. Odotukset täyttyivät kaikin puolin – Jere oli kuvaajana rento ja huumorintajuinen ja pidin siitä, miten hän spontaanisti etsi hyviä kuvauspaikkoja matkan varrelta etsien parhainta valoa. Letkeä Oulun murre on täydellinen piste i:n päälle! Saimme ensimmäisiä kuvia nähtäville jo heti samana iltana ja loput kuvat jo muutaman päivän kuluttua. Kuvat saapuivat muistitikulla mielettömän kauniissa puulaatikossa sisältäen myös useita paperikuvia. Slideshow musiikilla oli oiva lisä ja sitä on ollut hauska näyttää kaikille sekä katsoa itse useaan otteeseen. Oli epätodellinen ja uskomaton tunne katsoa itseään kuvista ja muistaa hetket, jolloin ne kuvat otettiin. Jere todella sai meistä parhaat puolet esiin ja vangitsi kauniita hetkiä, jotka säilyvät nyt muistoina aina. Kihlakuvien ottaminen oli myös hyvää harjoitusta tulevia häitä ajatellen ja Jere on totta kai kuvaajana sielläkin! Innolla odottaen."

Annina

Ilo kyllä täysin minun puolellani, joten erittäin isot kiitokset myös Anninalle ja Antille. Myös Sylvesterille ja Elmerille voi välittää kiitokset kärsivällisyydestä, kun niin kiltisti meitä odotitte kuvausten aikana, siis silloin kun eivät itse olleet kuvattavina. Mahtisetti talvisissa olosuhteissa, joskin todella vaihtelevissa.